top of page
Child's Pose

Introductiemomenten

handmassage.jpeg

Introductie zorgmassage

Zorgmassage is een zachte aanrakingstherapie die je helemaal tot rust brengt en die pijn en zorgen verzacht. Deze specifieke massagevorm ondersteunt het herstel bij mensen met kanker of een andere langdurige ziekte. Het is een aangenaam moment van ontspanning.

De masseurs zijn goed opgeleide en ervaren massagetherapeuten. Elke zorgmasseur van het netwerk is in staat een volwaardige massage te geven. Deze massage is steeds op jouw maat. 

qigong2.jpg

Introductie Qigong

Qigong (spreek uit Tsjie Goeng) is een bewegingsmethode, gegroeid uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Door het beoefenen van langzame bewegingen, specifieke ademhalingen en visualisaties bouwen we innerlijke kracht op en worden we ons dieper bewust van ons lichaam en onze geest. Het is goed voor onze spieren, zenuwstelsel en organen. Onze vitaliteit en gezondheid keert terug.

Er is geen ervaring nodig en je hoeft geen materiaal mee te brengen.  De oefeningen kunnen staande of zittend worden gedaan, afhankelijk van jouw mogelijkheden.

Beweegstudio_foto.jpg

Introductie bij de beweegcoach

Gezond en fit in beweging. In beweging blijven is belangrijk. De beweegcoach kan jou op weg helpen.
Child's Pose

Introductie yoga

Yoga zorgt voor de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creatieve geest. Het brengt evenwicht en activeert de zelfhelende kracht in het lichaam.

 

Er is geen ervaring nodig en je hoeft geen materiaal mee te brengen. De yoga-sessie duurt ongeveer een uur.

yoga nindra.jfif

Introductie yoga nidra

“Your body is a guesthouse and yoga nidra teaches you how to invite discomfort, emotions and memories for tea and conversation “

Yoga Nidra brengt je in een staat tussen dromen en slapen,  in deze ruimte kan je creëren, loslaten en diep ontspannen.

Het is de kunst van luisteren en voelen.  In India is deze techniek gekend als de power nap van de yogi masters, een uurtje yoga nidra voelt als 4u slaap.

Het is een volledig begeleide meditatie zonder enige lichamelijke inspanning. Heilzaam bij: concen-tratiestoornissenslapeloosheid, angsten, stress

In samenwerking met diverse partners die een eigen praktijk hebben of lesgever zijn, bieden wij twee gratis introducties aan. 

Ontdek iets nieuws, ontmoet lotgenoten en weet waarheen.

bottom of page