top of page

di 22 aug

|

Casa Callenta, Brasschaat

Workshop mindful fotograferen ism Gezonde buurt

Mindful fotograferen? Dat is vertragen, observeren, (her)kaderen, focussen en vastleggen. Het ankerpunt is je visuele ervaring. Kom kennismaken tijdens deze workshop die begeleidt wordt door Kelly.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop mindful fotograferen ism Gezonde buurt
Workshop mindful fotograferen ism Gezonde buurt

Tijd & Locatie

22 aug 13:30

Casa Callenta, Brasschaat, Zwembadweg 5

Over deze activiteit

We starten met een ademhalingsoefening en gaan dan wandelen in de natuur. Tijdens het fotograferen focus je op je omgeving en je onderwerp. Wat zie je door je lens? Hoe valt het licht op je onderwerp? Welke details vallen jou het meeste op? Welk gevoel krijg je daarbij?

Merk je dat je gedachten afdwalen naar plannen, piekeren en oordelen? Kom dan telkens terug naar wat je ziet door je lens. Zo haal je je brein uit zijn normale routine en breng je het in een meer aandachtige staat.

Mindful fotograferen gaat om het proces, niet om het eindresultaat. Er bestaan met andere woorden geen mislukte foto's. Voor wie dat wil, is er ruimte en tijd om ervaringen te delen met de groep.

Voorafgaande kennis van fotografie of mindfulness is niet nodig. De workshop is toegankelijk voor iedereen ouder dan 16 jaar.

Deelnemers brengen fototoestel of smartphone mee.

Deze workshop wordt begeleidt door Kelly.

Deel dit Event

bottom of page