top of page

do 26 okt

|

Casa Callenta, Brasschaat

VOLZET - Traject 'verder na kanker' - ism Samana - 1/6 - € 42

Je behandeling is achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat jij je weer de oude voelt. Na een lange periode van zware behandelingen, heb je een storm aan emoties doorkruist. Ook lichamelijk laat de impact zich voelen: misschien heb je last van aanhoudende vermoeidheid, zijn er nog bijwerkingen,...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VOLZET - Traject 'verder na kanker' - ism Samana - 1/6  - € 42
VOLZET - Traject 'verder na kanker' - ism Samana - 1/6  - € 42

Tijd & Locatie

26 okt 2023, 13:30

Casa Callenta, Brasschaat, Zwembadweg 5

Over deze activiteit

In eigen tempo weer vooruit Je herstel vraagt tijd, geduld, moed en vooral zachtheid voor jezelf. In dit traject sta je stil bij wat je meemaakte, en krijg je praktische tips om in je eigen tempo weer vooruit te gaan in je leven. Coach Kelly Snoeck (www.maniola.be) zal je tijdens het trajectgidsen door de 3 belangrijkste fases in je herstelproces: 1. Van overleven naar leven Na de lange periode in overlevingsmodus is het moeilijk om van die denkwijze af te stappen. Hoe laat je dat los en kom je weer op adem? Je krijgt advies, tips en verschillende ontspannings-oefeningen, waarmee je later zelf aan de slag kan. 2. De krachtigste versie van jezelf Hoe stabiliseer je je klachten en vind je je evenwicht terug? En wat met een omgeving die sneller opveert dan jijzelf? Leer respectvol grenzen stellen en krijg opnieuw vertrouwen in je lichaam. 3. Verder na kanker Tijd om de balans op te maken: wie ben je vandaag en wie wil je in de toekomst zijn? Welke stap(pen) wil je daarvoor zetten? Vul je leven in op de manier die het beste bij je past.

Verder na kanker: ook voor jou • Leer om beter om te gaan met de impact van kanker op   lichamelijk, emotioneel, mentaal en sociaal vlak. • Krijg opnieuw vat op je leven dankzij handige tips en advies. • Kom terecht in een klein groepje lotgenoten die je zorgen    en ervaringen als geen ander begrijpen.

De cursus bestaat uit 6 sessies voorzien van een professionele coaching in een kleine groep van maximaal 12 personen.

Deel dit Event

bottom of page