top of page

di 01 dec

|

Online introductie

Online introductie Sofrologie

Iedereen ervaart weleens negatieve emoties of gedachten, maar wanneer je met een levensbedreigende diagnose als kanker wordt geconfronteerd heb je een stevige houvast nodig! Sofrologie kan je helpen om – naast de oncologische behandeling - goed voor jezelf te zorgen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online introductie Sofrologie
Online introductie Sofrologie

Tijd & Locatie

01 dec 2020, 13:45

Online introductie

Over deze activiteit

Tijdens deze introductie sessie geef ik graag uit wat uitleg over Professor Caycedo en zijn dynamische relaxatie en doen we eenvoudige oefeningen zodat je de positieve effecten kan ervaren op jouw fysieke en mentale welzijn én weerbaarheid.

Concreet kan Sofrologie tijdens het oncologisch traject helpen om:

  1. Ontspanning van lichaam en geest te bevorderen
  2. Stress en emoties beter de baas te kunnen
  3. Je voor te bereiden op de medische consults/ onderzoeken/ behandelingen en beangstigende situaties op een positieve manier tegemoet te treden
  4. De impact van de bijwerkingen van de kankerbehandeling verminderen (vermoeidheid, verstoord lichaamsbeeld, misselijkheid, enz.)
  5. De ziekte en de behandeling te leren aanvaarden.

De eenvoudige oefeningen, die staand of zittend op een stoel uitgevoerd worden, helpen je te ontspannen en aandacht te hebben voor het positieve in je leven. Als je regelmatig oefent zal je, meer evenwicht ervaren en wat meer vat op je eigen emoties krijgen. (her)-ontdek dat jij zoveel meer bent dan deze ziekte en schrijf je nu in voor deze online introductie sessie!

Casa Callenta organiseert deze introductie samen met Annick Hoefnaegles - meer info: www.vivance.nu

Deel dit Event

bottom of page