top of page
Introductie: Kan healing wat betekenen voor jou?
Introductie: Kan healing wat betekenen voor jou?

di 10 jan

|

Casa Callenta, Brasschaat

Introductie: Kan healing wat betekenen voor jou?

Healing is een zachte maar krachtige methode om het energieveld te reinigen, op te laden en te balanceren. Zo wordt de gezondheid van onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam hersteld. Kom kennis maken en ervaar wat dit voor jou kan betekenen. Ann begeleidt jou.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & Locatie

10 jan 2023, 10:00

Casa Callenta, Brasschaat, Zwembadweg 5

Over deze activiteit

Waar gaat het eigenlijk over?

Balans zou je kunnen omschrijven als een evenwicht dat je innerlijk ervaart. Een prettig gevoel van rust en voldoening omtrent de keuzes die je maakt en de ervaringen die je hebt in je leven. Je kent steeds beter je eigen noden en verlangens en balanceert in functie van de omstandigheden. Maar soms is het een slappe koord, je verliest energie en geraakt uit balans. Plots moet die agenda rustiger worden of je lijkt het niet te halen, of een vertrouwde omgeving van gisteren is veranderd in chaos de volgende dag en haalt je onderuit.

Je lichaam gaf signalen die erop wijzen dat je uit balans bent. Wat gebeurde er? Bleef je doorgaan? Bleef je hangen in emoties? Wachtte je te lang met beslissen omtrent levensvragen?

Als we dicht genoeg bij onszelf blijven, weten we wat nodig is om in balans te blijven, ons lichaam geeft de signalen, zowel fysisch, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Deze introductie wordt begeleidt door Ann Schiltz die haar opleiding heeft genoten bij “centrum voor energiewerk” in Lier.

- 3 jaar opleiding volgens de Barbara Brennan science healing als therapeut.

- Opleiding energetische anatomie bij Bert Cools.

Deel dit Event

bottom of page