top of page

do 27 apr

|

Casa Callenta, Brasschaat

Info uit ervaring: prostaatkanker... hoe nu verder?

November 2011 kreeg Manuel het nieuws prostaatkanker te hebben, hij was 45 jaar. De druk van de artsen om zo snel als mogelijk behandeld te worden was zeer groot. Zijn angst naar gevolgen (impotentie, incontinentie) was nog veel groter.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Info uit ervaring: prostaatkanker... hoe nu verder?
Info uit ervaring: prostaatkanker... hoe nu verder?

Tijd & Locatie

27 apr 2023, 13:30

Casa Callenta, Brasschaat, Zwembadweg 5

Over deze activiteit

De dag dat je met kanker geconfronteerd wordt, is plots alles zo eindig, definitief, onwerkelijk, onduidelijk, zoveel vragen... Je zit helemaal klem. Manuel kon de raad van de specialist(en) niet volgen, hij kon de werkelijkheid zoals ze hem door andere werd voorgesteld niet aanvaarden. Je staat helemaal alleen in deze beslissing want iedereen wil dat je je zo snel als mogelijk laat behandelen.

Elke kanker maar ook elke mens is (en reageert ook) anders. Elke persoon heeft een ander verwachtingspatroon...een goede communicatie is zeer belangrijk. Hoe ga je om met deze angst, de onzekerheid...en hoe neem je een juiste beslissing? 

Lotgenoten delen verhalen uit eigen ervaring en kunnen jou verder op weg helpen #voorlotgenoten #doorlotgenoten Manuel deelt zijn ervaring net als André. En wat kan lotgenotengroep 'wij-ook' voor jou betekenen?

Deel dit Event

bottom of page