top of page

zo 09 mei

|

Brasschaat

De 1.000 km van Casa Callenta

Onder het motto 'We blijven bewegen' gaat Casa Callenta de uitdaging aan om samen 1.000 km te fietsen. En dit vanaf begin april tot het Hemelvaartweekend, want dan is het traditioneel getrouw de 1.000 km van Kom op tegen Kanker. Van zondag 11 april tot zondag 16 mei alvast afspraak met Casa Callenta

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De 1.000 km van Casa Callenta
De 1.000 km van Casa Callenta

Tijd & Locatie

09 mei 2021, 09:30

Brasschaat, 2930 Brasschaat, Belgium

Over deze activiteit

Hemelvaartweekend is traditioneel het weekend van de 1.000 km van Kom op tegen Kanker. En dat weekend wordt ons doel om de 1000 km te halen. Hoe pakken we dat aan.  Vanaf 2 april (want dan wordt Casa Callenta 2 jaar) nemen we, waar het lukt en waar het kan, de fiets. Is het jou gelukt om 5 km te fietsen? Fantastisch!! De eerste 5 km komen op de teller. Ga je soms fietsen samen met iemand? Deze kilometers komen er ook bij. Als je ze doorgeeft aan ons natuurlijk :)  En we gaan ook samen fietsen. Dit elke zondag vanaf 11 april tot zondag 16 mei. Afspraak om 9u30 aan Casa Callenta/Bielebale. En deze kilometers tellen ook mee natuurlijk. Wat had je gedacht :)

Zo komen we er samen, elk op zijn/haar tempo. Zolang we blijven bewegen!!  We hebben alvast enkele uitgestippelde routes met fietsknooppunten ter beschikking. Kom deze halen bij Casa Callenta of vind deze op onze website vanaf begin april.

Deel dit Event

bottom of page