Activiteiten

Wekelijks organiseren we een of meerdere ontspannende en informatieve activiteiten.

Ontspannende activiteiten

Ontspanning en samen zijn onder lotgenoten, daar gaat het over. Een uitstap, workshop, wandeling of samen koken, het kan allemaal.

Elke 1e dinsdag en 3e maandag van de maand gaan we wandelen in het park van Brasschaat. We verwelkom jullie vanaf 13u30 met een kopje koffie of thee, waarna we een klein uurtje op een rustig tempo het park intrekken.

Elke 2e maandag van de maand organiseren we ‘Gewoon Welkom’. Dit is ons inloopmoment, kom kennismaken of bijpraten, het kan allemaal met een kopje koffie of thee erbij.

Daarnaast organiseren we introducties in samenwerking met mensen die een eigen praktijk hebben. Kom gerust kennis maken wat een zorgmassage inhoudt, of hoe yoga ook kan aangepast zijn of misschien ontdek je wel iets nieuw! Je kan deze introductie 2x gratis komen volgen. We geven jou dat duwtje in de rug op weg naar een nieuwe ontdekking.

En dan hebben we nog onze workshops en maandelijkse uitstap.

Een gevarieerd aanbod, we kijken er naar uit je te ontvangen. En… breng gerust iemand mee!!


Informatieve activiteiten

In samenwerking met verschillende partners organiseren we op regelmatige basis informatiesessies.

Samen met AZ Klina, ZNA Palfijn en AZ St.Jozef zijn dit themagerichte sessies. Vaak met een getuigenis en altijd met hoe kanker een effect heeft op je leven, hoe kan je er mee om.

Samen met andere partners gaat dit over andere thema’s die interessant kunnen zijn.


EEN VOLLEDIG OVERZICHT VIND JE OP DE WEBSITE VAN www.allesoverkanker.be


Een ontdekking waard